Prve subvencije naredne srede

Bez autora
Feb 20 2012

Prvi ugovori o subvencionisanim stambenim kreditima po novoj uredbi biće potpisani naredne srede. Naime, taj posao je trebalo da bude urađen u utorak, ali je potpisivanje odloženo zbog loših vremenskih uslova, jer uz Beograđane paraf na ugovore treba da stave i građani iz drugih delova Srbije.Do sada se u realizaciju programa subvencija za ovu godinu uključilo deset banaka, a u Korporaciji očekuju da će uskoro biti potpisani ugovori i sa ostalim poslovnim bankama.

Prve subvencije naredne sredePrvi ugovori o subvencionisanim stambenim kreditima po novoj uredbi biće potpisani naredne srede - kažu za „Novosti“ u Ministarstvu za prostorno planiranje i Nacionalnoj korporaciji za osiguranje stambenih kredita.

Naime, taj posao je trebalo da bude urađen u utorak, ali je potpisivanje odloženo zbog loših vremenskih uslova, jer uz Beograđane paraf na ugovore treba da stave i građani iz drugih delova Srbije.

Do sada se u realizaciju programa subvencija za ovu godinu uključilo deset banaka, a u Korporaciji očekuju da će uskoro biti potpisani ugovori i sa ostalim poslovnim bankama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik